Onze tenten

Tenten Assortiment

’t Hekeltje is gespecialiseerd in maatwerk als het gaat om tenten verhuur. Naast de inrichting en aankleding van uw evenement, bouwen wij ook de tenten voor elk soort evenement. We hebben ervaring in het creëren van een passende omgeving voor iedere gelegenheid, al vanaf 9 m².

Geeft u een diner in de tuin voor 15 mensen? Of organiseert u een bijeenkomst voor 2500 mensen? Niets is te veel gevraagd en alles is mogelijk, geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. De op- en afbouw van tenten wordt uitgevoerd door onze eigen vakkundige tentenbouwers, die allen VCA gecertificeerd zijn.

ten etenverhuur kop2 1

Vrijblijvend advies

Tentenverhuur is altijd maatwerk, waarbij de kosten afhankelijk zijn van uw wensen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u die aansluit op uw wensen, daarbij denken we natuurlijk graag met u mee en geven we gratis advies over welke tent het meest geschikt is voor uw evenement. Ook kunnen wij op locatie langskomen om samen met u de mogelijkheden te bespreken. U kunt zich dan meteen laten informeren over de inrichtingsmogelijkheden die wij bieden. Door ons aanbod van zowel tenten als party- en horecabenodigdheden, leveren wij het complete pakket voor elk soort evenement. Wij verzorgen uw gehele evenement op locatie, van begin tot eind, van tent tot inrichting, van op- tot afbouw. Wel zo gemakkelijk, één aanspreekpunt voor al uw wensen.

Liever een Easy up Partytent / Foldikap vouwtent?
Zoals de naam al eigenlijk verklapt zijn de easy up tenten
snel zelf op te zetten.

Klikt u hier

Informatie

’t Hekeltje is gespecialiseerd in maatwerk als het gaat om tenten bouwen. U kunt bij ons allerlei tenten huren. Naast  het bouwen en verhuren van tenten verzorgen wij ook de inrichting en aankleding van uw evenement. We hebben heel veel ervaring in het creëren van een passende omgeving voor iedere gelegenheid. 

Of u nu een diner in de tuin wenst voor 15 mensen? Of u organiseert en bijeenkomst voor 2500 mensen of meer? Niets is ons te veel gevraagd en alles is mogelijk, wij stemmen onze diensten af op uw wensen.

Het Hekeltje beschikt over een groot en divers assortiment als u een tent wilt huren. We leveren onze onze tenten in verschillende vormen, maten en uitvoeringen. De op- en afbouw van tenten wordt uitgevoerd door onze eigen vakkundige tentenbouwers, die allen VCA gecertificeerd zijn.

Tentenverhuur is altijd maatwerk, waarbij de kosten afhankelijk zijn van uw wensen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u die aansluit op uw wensen, daarbij denken we natuurlijk graag met u mee en geven we gratis advies over welke tent het meest geschikt is voor uw evenement. Ook kunnen wij op locatie langskomen om samen met u de mogelijkheden te bespreken. U kunt zich dan meteen laten informeren over de inrichtingsmogelijkheden die wij bieden. Wij helpen u graag verder in het maken van de voor u juiste keus!

Door ons aanbod van zowel tenten als party- en horecabenodigdheden, leveren wij het complete pakket voor elk soort evenement. Wij verzorgen uw gehele evenement op locatie, van begin tot eind, van tent tot inrichting, van op- tot afbouw. Wel zo gemakkelijk, één aanspreekpunt voor al uw wensen.

Neem contact met ons op

Vindt u het lastig een keuze te maken met zoveel aanbod?
Wij voorzien u graag van een passend advies. Vertel ons wat uw wensen zijn en wat u in gedachten heeft, dan denken wij met u mee om tot het beste resultaat te komen.

Onze website wordt continu bijgehouden en daar vindt u alle nieuwe artikelen die nog niet in onze catalogus staan. Neem gerust contact met ons op.