Pagodetenten

De charme van pagodetenten, met hun kenmerkende elegante puntdaken, transformeert elk buitenevenement in een sfeervol tafereel. ‘t Hekeltje Verhuur, met haar uitgebreide collectie pagodetenten in diverse maten zoals 3×3, 4×4, 5×5 en 6×6 meter, brengt deze sfeer naar uiteenlopende gelegenheden. Van intieme tuinfeestjes en tuinfairs tot bruisende culinaire festivals en muziekevenementen, onze pagodetenten bieden een perfecte blend van functionaliteit en esthetiek.

De essentie van veelzijdigheid

Elke pagodetent uit ons assortiment is ontworpen zonder de hinderlijke middenmast, waardoor een ongehinderde overspanning ontstaat die optimale ruimte en comfort biedt aan uw gasten. De daken, standaard uitgevoerd in stijlvol wit, creëren een lichte en luchtige omgeving, terwijl voor specifieke modellen, zoals onze 5×5 meter pagodes, ook transparante dakzeilen beschikbaar zijn. Deze toevoeging maakt een volledig transparante opstelling mogelijk, ideaal voor een ‘glazen huis’-effect of om simpelweg te genieten van het uitzicht zonder de elementen te trotseren.

Voor evenementen die om een kleurrijk accent vragen, bieden onze 5×5 meter pagodetenten daken in levendige kleuren zoals blauw, geel, groen, rood en roze, naast de mogelijkheid om een geheel zwarte tent te creëren met zwarte dak- en zijzeilen. Deze variëteit verzekert dat we de juiste toon kunnen zetten voor elk evenementthema.

Gepersonaliseerd en praktisch

De pagodetenten blinken uit in aanpasbaarheid. Met een standaard zijkanthoogte van 230cm en opties voor zowel traditionele witte zijzeilen als zijzeilen met sfeervolle ‘french-windows’, bieden we een scala aan personalisatiemogelijkheden. Voor een podiumoverkapping kunnen de tenten zelfs verhoogd worden tot 1,5 meter extra, terwijl harde witte zijwandpanelen, glaspanelen en deuren met paniekbaar verdere aanpassingen mogelijk maken, ideaal voor een breed scala aan functionele behoeften, van rokers- tot keukententen.

Onze pagodetenten kunnen worden uitgerust met twee verschillende vloersystemen: de robuuste zwaarlastvloer voor maximale stabiliteit en een lichtere aluminium vloer voor flexibiliteit en toegankelijkheid, zelfs op de meest uitdagende locaties.

Innovatief en aantrekkelijk

Voor een unieke twist op de traditionele pagode introduceert ‘t Hekeltje de Festicube – met dezelfde afmetingen als onze 5×5 meter pagode maar dan met een innovatief bannerframe bovenop. Deze constructie maakt het een ideale verkooptent voor festivals en evenementen, waarop banners van 5×1,2 meter kunnen worden geplaatst zonder noodzaak voor extra constructies. De Festicube kan naadloos worden gecombineerd en gekoppeld met onze standaard pagodetenten, waardoor een veelzijdige en visueel aantrekkelijke evenementenruimte ontstaat.

Bij ‘t Hekeltje streven we ernaar om elke gelegenheid bijzonder te maken. Onze alu-frame partytenten, luxe pagodetenten en de klassieke pagodetenten bieden ongekende mogelijkheden voor evenementen van elke omvang en stijl. Laat ons u helpen om de perfecte setting te creëren voor uw volgende evenement, waar herinneringen worden gemaakt en momenten worden gekoesterd.

Bedrijfstenten voor tijdelijke bedrijfsruimte vind u op onze partner website.

Vergelijkbare projecten

Luxe Pagodetent

In de betoverende wereld van buitenfeesten en evenementen vormen luxe pagodetenten de kroonjuwelen onder de tentconstructies. Bij ‘t Hekeltje Verhuur, uw specialist in evenementenaccommodaties, hebben

Lees verder »

Zomer op het plein

Een jaarlijks terugkerend evenement op het Canadaplein in Alkmaar. Voor een nieuwe “look en feel” heeft Taqa theater de Vest ‘t Hekeltje benaderd om mee

Lees verder »

EMO open dagen

Tijdens de EMO open dagen kunnen mensen een kijkje achter de schermen komen kijken. ‘t Hekeltje verhuur heeft hier een mooie bijdrage kunnen leveren in

Lees verder »