Informatie

Door middel van deze site geven wij u informatie van de mogelijkheden die ’t Hekeltje u biedt. Ons complete assortiment is gerangschikt in artikelgroepen en te vinden in de online verhuurshop

Transport en logistiek

In onze branche is het belangrijk dat artikelen en goederen op tijd op de plaats van bestemming aankomen en ook weer tijdig opgehaald worden. Dit proces hebben wij daarom ook geheel in eigen hand. Ons eigen, moderne wagenpark in combinatie met een slim logistiek proces en ervaren chauffeurs zorgen voor een efficiënt transport van de artikelen en goederen.

Voor het bouwen van de tenten wordt veel gebruik gemaakt van heftrucks, die we met onze vrachtwagens zelf naar de plaats van bestemming brengen. Hierdoor maken wij het mogelijk om tenten te bouwen op elke gewenste locatie.

Alle artikelen worden op economische wijze verpakt en vervoerd. Wij maken daarbij onder andere gebruik van rolcontainers, flight-cases, stapelkratten en beschermhoezen om de artikelen gemakkelijk en schadevrij te vervoeren. Grotere artikelen zijn voorzien van wielen, zodat deze overal en op een snelle manier geleverd kunnen worden.

Het is ook mogelijk uw goederen zelf af te halen. Voor kleinere bestellingen kunt u ons magazijn eenvoudig bereiken en deze producten zelf ophalen. Uw bestelling staat voor u klaar en wij helpen u natuurlijk graag met inladen. Doordat wij alles onder één dak hebben staan kunnen wij u snel en accuraat voorzien van de benodigde artikelen.

’t Hekeltje is onder andere voorzien van:

  • Loading-docks voor het laden en lossen zonder niveauverschil
  • 11 meter hoge magazijnstellingen met unieke heftrucks
  • Wasstraat voor bestek, servies en glaswerk
  • Speciale bestekreinigingsmachine voor het polijsten van bestek
  • Zeilenwasmachine, tapijtklopmachine, onderhoudsafdeling
  • Kantoor met ontvangstruimte en balie voor verhuur/verkoop
  • Voldoende vrije parkeerruimte

Assortiment en Service

Door middel van deze site geven wij u een impressie van de mogelijkheden die ’t Hekeltje u biedt. Ons complete assortiment is gerangschikt in artikelgroepen en te vinden in de online verhuurshop (hyperlink). Wij bieden u een assortiment aan waarin u niets te kort komt. Mocht u de door u gewenste artikelen niet aantreffen op onze website dan vernemen wij dit graag per mail of telefoon. Zo kunnen wij samen met u kijken naar een alternatief of een mogelijke uitbreiding van ons assortiment. Kortom, ’t Hekeltje biedt u alles om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Bij ’t Hekeltje gaat het niet alleen om de verhuur van goederen, maar ook om specialisme en service; het totaalplaatje. Naast ons specialisme in maatwerk als het gaat om de bouw van tenten en podia, bent u ook voor de inrichting hiervan bij ons aan het juiste adres. Ons deskundige en servicegerichte team zorgt op locatie voor de volledige op- en afbouw en voor een zorgvuldige uitvoering van uw wensen. Tot slot staan wij ook voor u klaar als het gaat om de echt grote projecten. Hiervoor maken wij uitgebreide 3D-presentaties, schaaltekeningen (zie voorbeelden) en animatiefilmpjes (zie voorbeeld). Wij voorzien u graag van een passend advies. Vertel ons wat uw wensen zijn en wat u in gedachten heeft, dan denken wij met u mee om tot het beste resultaat te komen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact (hyperlink) met ons op, we helpen u graag verder.

Veiligheid en Brancheverenigingen

Veiligheid staat bij ’t Hekeltje hoog in het vaandel. We zijn als een van de weinigen in onze branche volledig VCA* gecertificeerd. Al onze artikelen voldoen aan de geldende normen. De tenten voldoen aan de zwaarste Duitse normen, waarvan de certificaten op aanvraag beschikbaar zijn. Ook kunnen tenten op aanvraag worden voorzien van noodverlichting en brandblussers. Alle elektrische apparaten worden minimaal eenmaal per jaar gekeurd. Bij alle elektronisch apparatuur wordt een heldere en complete gebruiksaanwijzing geleverd om uw veiligheid te waarborgen.


’t Hekeltje is lid van de Branchevereniging van Nederlandse Tentenverhuurbedrijven (TVD). Deze branchevereniging staat garant voor de kwaliteit van de producten en diensten van de aangesloten tentenverhuurders. Om kwaliteit en veiligheid te garanderen kunt u het beste gebruik maken van de producten en diensten van een bedrijf dat is aangesloten bij de TVD, zoals ‘t Hekeltje. 

Tevens is ’t Hekeltje lid van de Branchevereniging Verhurend Nederland, in de Divisie Horeca-, Evenementen- en Partyverhuur. Leden van Verhuren Nederland voldoen aan de gestelde eisen en staan voor Veiligheid, Kwaliteit, Duurzaamheid en Zekerheid. 

Hygiëne

’t Hekeltje beschikt over een moderne wasstraat voorzien van gedemineraliseerd water. Deze gebruiken we om ons servies, porselein en glaswerk hygiënisch schoon te maken. Vervolgens worden de artikelen op een speciale manier gedroogd en stofvrij geseald, waardoor poleren niet meer nodig is.

Daarnaast beschikt ’t Hekeltje over een speciale bestekreinigingsmachine om bestek te ontsmetten en reinigen. Ook deze machine zorgt ervoor dat het bestek gepoleerd is, om u van tevoren zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

Servies, porselein, glaswerk en bestek worden verpakt in emballagekratten en zijn gereed voor gebruik. Het is mogelijk om het gehuurde servies, porselein, glaswerk en bestek gebruikt (vuil) te retourneren. Dit kan van pas komen wanneer u de artikelen op locatie gebruikt heeft. Ook met deze dienst proberen we u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

Verzekering

’t Hekeltje biedt u een unieke service waarmee u de risico’s van kosten door schade aan verhuurd materiaal kunt uitsluiten. Het gehuurde materiaal kan in opdracht van de huurder tegen een op aanvraag beschikbare premie voor de periode van oplevering tot en met het tijdstip van retour verzekerd worden tegen materiële schade veroorzaakt door onder andere: brand, storm, diefstal, vandalisme, verkeersrisico, ondeskundigheid, menselijk handelen, nalatigheid, eigen gebrek en van buiten komend onheil. In geval van gedekte schade geldt een eigen risico per gebeurtenis of serie gebeurtenissen voor rekening van de huurder van €150. In geval van diefstal, vermissing of verduistering geldt 10% van het schadebedrag met een minimum van €700. De premie en het eigen risico zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Dranken

Tot slot kunt u ook de inhoud van uw glazen aan ons toevertrouwen. ’t Hekeltje biedt al jarenlang de grootste én voordeligste drankenservice van Alkmaar en omstreken. We leveren alle gangbare dranken, frisdrank, wijn en diverse merken bier.

Uiteraard leveren wij, indien nodig, ook koelingen en tapinstallaties. Flessen en/of fusten die onaangebroken zijn nemen wij voor maximaal 1/3 deel na uw evenement kosteloos retour.

Neem contact met ons op

Vindt u het lastig een keuze te maken met zoveel aanbod?
Wij voorzien u graag van een passend advies. Vertel ons wat uw wensen zijn en wat u in gedachten heeft, dan denken wij met u mee om tot het beste resultaat te komen.

Onze website wordt continu bijgehouden en daar vindt u alle nieuwe artikelen die nog niet in onze catalogus staan. Neem gerust contact met ons op.