Manhattan Pagode

Onze Manhattan pagodes 5x5mtr. waarmee door de unieke constructie verschillende opstellingen mogelijk zijn. Deze luxe “tenten” zijn door de hoge isolatiewaarde een prima accommodatie voor langere termijn, maar kunnen door de korte opbouwtijd ook bij evenementen snel worden ingezet. Het antraciete frame met de witte dakzeilen zorgt voor een stijlvolle accommodatie. De zijwanden bestaan uit antraciete thermopane glaspanelen of dichte panelen van 2,5x1mtr. en deuren in verschillende uitvoeringen. Ze kunnen aan elkaar worden gekoppeld tot een multifunctionele ruimte. Klik hier voor foto’s van de proefbouw en inrichting met steigerhouten meubilair.

De constructie van de pagodes is zo ontworpen dat ze heel makkelijk aan elkaar zijn te koppelen. De afwatering is door deze constructie geïntegreerd en het regenwater loopt door de staander onder de vloer weg.

De daken van de pagodes bestaan standaard uit witte dakzeilen. Tevens beschikken wij voor deze tenten over transparante en zandkleurige dakzeilen.

Met de panelen van de zijwanden kunnen in de pagodes ook binnenwanden gecreëerd worden waardoor er diverse ruimtes gecreëerd kunnen worden.

Binnenhemels en gestoffeerde wandpanelen

Voor deze luxe pagodetenten hebben wij ook prachtig strakke witte binnenhemels. Tevens hebben wij voor deze tenten speciale wit gestoffeerde panelen ontwikkelt welke als strakke binnenstoffering functioneert, maar ook als beurswand kan worden gebruikt.

 

De vloer bestaat uit zwaarlastdelen (houten panelen met een stalen frame van 2,5x5mtr. en een gewicht van circa 500kg.) die door onze heftrucks geplaatst worden. Door het gewicht van deze vloerdelen is er geen verdere verankering noodzakelijk.

Vergelijkbare projecten

EMO open dagen

Tijdens de EMO open dagen kunnen mensen een kijkje achter de schermen komen kijken. ’t Hekeltje verhuur heeft hier een mooie bijdrage kunnen leveren in

Lees verder »

Luxe Pagodetent

Deze zeshoek pagodetenten van 65m² hebben net als al onze andere alu-frame tenten geen hinderlijke middenmast, dus een vrije overspanning. Naast elkaar geplaatst worden deze

Lees verder »