Specials

Een luxe VIP-dek met een afmeting van 10x 50 mtr². Het VIP-dek is gebouwd op Layher (flexibel, duurzaam en gebruiksvriendelijk steigersysteem). Het dek kan worden voorzien van 8 Manhattan Pagodetenten en een terras van 200 mtr².

De essentie van veelzijdigheid

Elke pagodetent uit ons assortiment is ontworpen zonder de hinderlijke middenmast, waardoor een ongehinderde overspanning ontstaat die optimale ruimte en comfort biedt aan uw gasten. De daken, standaard uitgevoerd in stijlvol wit, creëren een lichte en luchtige omgeving, terwijl voor specifieke modellen, zoals onze 5×5 meter pagodes, ook transparante dakzeilen beschikbaar zijn. Deze toevoeging maakt een volledig transparante opstelling mogelijk, ideaal voor een ‘glazen huis’-effect of om simpelweg te genieten van het uitzicht zonder de elementen te trotseren.

Voor evenementen die om een kleurrijk accent vragen, bieden onze 5×5 meter pagodetenten daken in levendige kleuren zoals blauw, geel, groen, rood en roze, naast de mogelijkheid om een geheel zwarte tent te creëren met zwarte dak- en zijzeilen. Deze variëteit verzekert dat we de juiste toon kunnen zetten voor elk evenementthema.

Gepersonaliseerd en praktisch

De pagodetenten blinken uit in aanpasbaarheid. Met een standaard zijkanthoogte van 230cm en opties voor zowel traditionele witte zijzeilen als zijzeilen met sfeervolle ‘french-windows’, bieden we een scala aan personalisatiemogelijkheden. Voor een podiumoverkapping kunnen de tenten zelfs verhoogd worden tot 1,5 meter extra, terwijl harde witte zijwandpanelen, glaspanelen en deuren met paniekbaar verdere aanpassingen mogelijk maken, ideaal voor een breed scala aan functionele behoeften, van rokers- tot keukententen.

Onze pagodetenten kunnen worden uitgerust met twee verschillende vloersystemen: de robuuste zwaarlastvloer voor maximale stabiliteit en een lichtere aluminium vloer voor flexibiliteit en toegankelijkheid, zelfs op de meest uitdagende locaties.

Innovatief en aantrekkelijk

Voor een unieke twist op de traditionele pagode introduceert ‘t Hekeltje de Festicube – met dezelfde afmetingen als onze 5×5 meter pagode maar dan met een innovatief bannerframe bovenop. Deze constructie maakt het een ideale verkooptent voor festivals en evenementen, waarop banners van 5×1,2 meter kunnen worden geplaatst zonder noodzaak voor extra constructies. De Festicube kan naadloos worden gecombineerd en gekoppeld met onze standaard pagodetenten, waardoor een veelzijdige en visueel aantrekkelijke evenementenruimte ontstaat.

Bij ‘t Hekeltje streven we ernaar om elke gelegenheid bijzonder te maken. Onze alu-frame partytenten, luxe pagodetenten en de klassieke pagodetenten bieden ongekende mogelijkheden voor evenementen van elke omvang en stijl. Laat ons u helpen om de perfecte setting te creëren voor uw volgende evenement, waar herinneringen worden gemaakt en momenten worden gekoesterd.

Bedrijfstenten voor tijdelijke bedrijfsruimte vind u op onze partner website.

Vergelijkbare projecten

Alu frame partytenten

Binnen het veelzijdige universum van evenementenplanning zijn alu-frame partytenten met zijkantzeilen ware architectonische kameleons. Ze bieden niet alleen bescherming tegen de elementen maar transformeren elke

Lees verder »