Inspiratie

Weet u nog niet precies waarnaar u opzoek bent? Hieronder een aantal voorbeelden van verschillende soorten evenementen en de artikelen die daar goed bij passen. Doe hier ideeën op voor uw eigen evenement. Onder het tabblad projecten kunt u een aantal projecten bekijken die we eerder uitgevoerd hebben. Ook hier kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen evenement.

Naast ons specialisme in maatwerk als het gaat om de bouw van tenten en podia, bent u ook voor de inrichting en aankleding van evenementen bij ons aan het juiste adres. Vindt u het lastig een keuze te maken? Wij voorzien u graag van een passend advies. Vertel ons wat uw wensen zijn en wat u in gedachten heeft, dan denken wij graag met u mee om tot het beste resultaat te komen.

stoelensfeerg.81d189

Stoelen

Voor iedere gelegenheid hebben wij een geschikte stoel beschikbaar. Vergaderingen, examens, verjaardagen, backstage, u kunt het zo gek niet bedenken of u kunt wel (extra)

Lees verder »
bbq afbeelding.f679b7

Barbecues

Voor al uw Barbeque activiteiten is ’t Hekeltje compleet uitgerust. Kijk hieronder wat u allemaal nodig heeft om uw BBQ tot een succes te maken!

Lees verder »

Neem contact met ons op

Vindt u het lastig een keuze te maken met zoveel aanbod?
Wij voorzien u graag van een passend advies. Vertel ons wat uw wensen zijn en wat u in gedachten heeft, dan denken wij met u mee om tot het beste resultaat te komen.

Onze website wordt continu bijgehouden en daar vindt u alle nieuwe artikelen die nog niet in onze catalogus staan. Neem gerust contact met ons op.