Inspiratie

Weet u nog niet precies waarnaar u op zoek bent? Hieronder een aantal voorbeelden van verschillende soorten evenementen en de artikelen die daar goed bij passen. Doe hier ideeën op voor uw eigen evenement. Onder het tabblad projecten kunt u een aantal projecten bekijken die we eerder uitgevoerd hebben. Ook hier kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen evenement.

Naast ons specialisme in maatwerk als het gaat om de bouw van tenten en podia, bent u ook voor de inrichting en aankleding van evenementen bij ons aan het juiste adres. Vindt u het lastig een keuze te maken? Wij voorzien u graag van een passend advies. Vertel ons wat uw wensen zijn en wat u in gedachten heeft, dan denken wij graag met u mee om tot het beste resultaat te komen. 

statafel sfeer 3f38f7.d237ae

Statafels

Met een statafel of bartafel bespaar je veel ruimte en creëer je een gezellige sfeer voor iedere gelegenheid. ‘t Hekeltje beschikt over een breed assortiment

Lees verder »
stoelensfeerg.81d189

Stoelen

Voor iedere gelegenheid hebben wij een geschikte stoel beschikbaar. Vergaderingen, examens, verjaardagen, backstage, u kunt het zo gek niet bedenken of u kunt wel (extra)

Lees verder »
bbq afbeelding.f679b7

Barbecues

Voor al uw Barbeque activiteiten is ’t Hekeltje compleet uitgerust. Kijk hieronder wat u allemaal nodig heeft om uw BBQ tot een succes te maken!

Lees verder »
koffiezet apparaat2.b5a7cb

Koffie en Thee

Hoe start u de ochtend van uw event, uiteraard met koffie en thee. De mogelijkheid van enkele kopjes tot grote capaciteiten koffie heeft het ’t

Lees verder »
1b2ecd2c c1a1 408d 98bd 57bfb2e103ed.45e5f8

Tribune

Heeft u een gelegenheid waarbij u uw gasten of bezoekers vanaf een andere hoogte, zittend of staand, wil laten kijken dan heeft ’t Hekeltje voor

Lees verder »

Neem contact met ons op

Vindt u het lastig een keuze te maken met zoveel aanbod?
Wij voorzien u graag van een passend advies. Vertel ons wat uw wensen zijn en wat u in gedachten heeft, dan denken wij met u mee om tot het beste resultaat te komen.

Onze website wordt continu bijgehouden en daar vindt u alle nieuwe artikelen die nog niet in onze catalogus staan. Neem gerust contact met ons op.