Luxe Pagodetent

Deze zeshoek pagodetenten van 65m² hebben net als al onze andere alu-frame tenten geen hinderlijke middenmast, dus een vrije overspanning. Naast elkaar geplaatst worden deze tenten netjes aan elkaar “waterdicht” door goten verbonden zodat een zeer fraai tentendorp kan worden gecreëerd.

Een compleet verzorgde accomodatie met een zeer luxe uitstraling.

Het hier afgebeelde paviljoen bestaat uit zeven zeshoek pagodetenten van 65m² met een doorsnede van 10 mtr. met een totale oppervlakte van circa 455 m², in een honingraad opstelling. Eén (of meerdere) van de pagodes heeft een transparant dak. De zijwanden kunnen worden voorzien van de witte harde zijwandpanelen, glaspanelen en deuren. De pagodes kunnen ook worden uitgevoerd met witte zijkantzeilen en raamzeilen. Het gehele paviljoen is voorzien van keurig aan elkaar geschakelde cassettevloeren. Het paviljoen kan worden afgewerkt met diverse kleuren tapijt of bankirai hardhouten terrastegels op de vloer, verlichting in verschillende uitstralingen, verwarming en natuurlijk de verdere inrichting. Door de zeshoekige vorm van de tenten zijn er vele andere opstellingen en combinaties met de alu-frame tenthallen mogelijk.

Vergelijkbare projecten

Zomer op het plein

Een jaarlijks terugkerend evenement op het Canadaplein in Alkmaar. Voor een nieuwe “look en feel” heeft Taqa theater de Vest ’t Hekeltje benaderd om mee

Lees verder »