Onze vacatures

Welkom bij ‘t Hekeltje!

Wat fijn dat je op onze vacaturepagina terecht bent gekomen, wij komen namelijk graag persoonlijk met jou in contact. Omdat wij ruimte hebben voor nieuwe collega’s waarmee we samen verder aan onze organisatie kunnen bouwen kijken wij breed naar de mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan.

Solliciteer daarom direct met jouw persoonlijke informatie via pz@hekeltje.nl of bel 072-5112704.

Pas jij binnen een dynamische omgeving? Kom dan werken bij de verhuurspecialist op het gebied van party- en horecabenodigdheden en tentenverhuur! Ieder project is weer anders en bij ons is geen dag hetzelfde. Onze klanten kunnen op onze professionaliteit en passie rekenen zodat wij hun evenement tot een succes kunnen maken. Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar verschillende toppers:

Planner (fulltime)

Als planner zorg je er samen met jouw collega’s voor dat de juiste goederen tijdig op de plaats van bestemming zijn. Samen met hen plan jij efficiënt de ritten voor ons eigen transport. Jij bent in deze dynamische functie namelijk het eerste aanspreekpunt voor het indelen van de chauffeurs, aan de hand van de door de afdeling wagenindeling samengestelde uit te voeren ritten. Je analyseert en controleert tacho- en ritgegevens ter verwerking voor de salarisadministratie.

Chauffeur C en Chauffeur B (fulltime en parttime weekend)

Als chauffeur bij ’t Hekeltje breng jij het huurgoed bij onze klanten, je legt hierbij kort uit. Dagelijks bezorg je bestellingen, huurgoed voor evenementen, bruiloften en partijen. Je werkt in een enthousiast en professioneel team. Je bent verantwoordelijk om goederen op een efficiënte maar veilige manier bij de klant af te leveren en werkt in een dynamische omgeving. Wij zijn op zoek naar fulltime chauffeurs, maar ook naar chauffeurs die (parttime) in het weekend willen bijklussen.  

Tentenbouwers (parttime en fulltime)

Ben jij een aanpakker? En lijkt het je leuk om op de meest bijzondere locaties te werken? Ga bij ons aan de slag als tentenbouwer in een van onze montageteams. Samen met je team bouw je tenten op uiteenlopend van 3×3 meter tot 30×50 meter plus inventaris (keukens, tafels, stoelen, aggregaten, stroom en watervoorzieningen, …) De tenten worden gebouwd door vaste teams onder leiding van een voorman. Je vertrekt met je team vanuit kantoor naar de bouwlocatie(s) waar het evenement opgebouwd wordt. Heb jij hierbij de ambitie om door te groeien naar voorman? Ook dat is mogelijk bij ons!

Orderpicker/ medewerker magazijn (fulltime of als bijbaan op zaterdag)

Jij begrijpt dat een evenement voorbereiden in één keer goed moet. Na de dagstart zorg jij met je collega’s ervoor dat orders worden gepicked en klaargezet voor transport. Dit kunnen allerlei verschillende producten zijn die nodig zijn voor een feest of evenement, van servies tot picknicktafels. Je helpt met laden en lossen, controleert orders op compleetheid en maakt inkomende goederen schoon wanneer nodig. Je houdt van een bedrijvige sfeer en afwisseling.

Wat vragen wij:

  • Je hebt passie voor festivals en evenementen;
  • Je woont in provincie Noord-Holland;
  • Je bent een doorzetter en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat bieden wij:

  • Fulltime of parttime dienstverband met uitzicht op vast dienstverband;
  • Een dynamische werkomgeving;
  • Een marktconform salaris;
  • Een enthousiaste club collega’s;
  • Ruimte tot ontwikkeling en groei.

Heb jij interesse in één van deze vacatures of wil je eens vrijblijvend bij ons langs komen? Stuur dan je cv naar pz@hekeltje.nl.