Welkom bij
’t Hekeltje Verhuur

’t Hekeltje is al meer dan 50 jaar dé specialist op het gebied van party- en horecabenodigdheden en tentenverhuur, voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Wij zorgen dat elk evenement uniek is, op eigen terrein of
op locatie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met ons deskundige en ambitieuze team maken we elk evenement volledig tot uw wensen. Van aanvraag tot afbouw zullen we volledig tot uw beschikking staan en creëren we een onvergetelijke ervaring.

Kandelaar met kaarsen breed 1

DECEMBER ACTIE!

Extra sfeer op tafel?

Creëer een betoverende kerstsfeer aan je eettafel met onze elegante kandelaars. Deze exclusieve kandelaars, prachtig vervaardigd met oog voor detail, voegen een vleugje glamour toe aan je feestelijke setting.

Kandelaar 100cm hoog met 5 LED kaarsen incl batterijen voor de feestprijs van € 6,50 (excl. btw)

Afbeelding blokje 2 1

Het complete aanbod

Door ons complete aanbod, bent u bij ’t Hekeltje aan het juiste adres. Wij leveren het complete pakket voor elk soort evenement, waardoor we ervoor zorgen dat uw evenement niets te wensen overlaat. Bekijk de volledige uitgebreide collectie in onze catalogus. We breiden ons assortiment voortdurend uit en deze wordt continu bijgehouden.

Vindt u het lastig een keuze te maken met zoveel aanbod?
Wij voorzien u graag van een passend advies. Vertel ons wat uw wensen zijn en wat u in gedachten heeft, dan denken wij met u mee om tot het beste resultaat te komen. Onze website wordt continu bijgehouden en daar vindt u alle nieuwe artikelen die nog niet in onze catalogus staan. Neem gerust contact met ons op.

Wie zijn wij?

Wij zijn al meer dan 50 jaar dé specialist op het gebied van party- en tentenverhuur, voor zowel de zakelijke als particuliere markt. De kennis, de jarenlange ervaring, het complete aanbod en vooral de betrokkenheid en flexibiliteit hebben ervoor gezorgd dat steeds meer bedrijven en particulieren hun weg naar ’t Hekeltje wisten te vinden.

Wij ondersteunen hen door middel van advies en de verhuur van tenten en party- en horecabenodigdheden. Door ons uitgebreide assortiment maken wij van elk evenement, klein of groot, een unieke en onvergetelijke ervaring, verzorgt van begin tot eind. Laat ons uw zorgen uit handen nemen.

thekeltje auto min

Tijdelijke bedrijfsruimte

Wij verhuren tenten voor lange termijn én hebben daarvoor alle kennis en ervaring in huis om u daarbij te helpen, van de vergunning tot de plaatsing!

Neem contact met ons op

Vindt u het lastig een keuze te maken met zoveel aanbod?
Wij voorzien u graag van een passend advies. Vertel ons wat uw wensen zijn en wat u in gedachten heeft, dan denken wij met u mee om tot het beste resultaat te komen.

Onze website wordt continu bijgehouden en daar vindt u alle nieuwe artikelen die nog niet in onze catalogus staan. Neem gerust contact met ons op.