Manhattan Pagode Tenten

Onze Manhattan pagodes 5x5mtr. waarmee door de unieke constructie verschillende opstellingen mogelijk zijn. Deze luxe “tenten” zijn door de hoge isolatiewaarde een prima accommodatie voor langere termijn, maar kunnen door de korte opbouwtijd ook bij evenementen snel worden ingezet. Het antraciete frame met de witte dakzeilen zorgt voor een stijlvolle accommodatie. De zijwanden bestaan uit antraciete thermopane glaspanelen of dichte panelen van 2,5x1mtr. en deuren in verschillende uitvoeringen. Ze kunnen aan elkaar worden gekoppeld tot een multifunctionele ruimte.

De constructie van de pagodes is zo ontworpen dat ze heel makkelijk aan elkaar zijn te koppelen. De afwatering is door deze constructie geïntegreerd en het regenwater loopt door de staander onder de vloer weg.

De daken van de pagodes bestaan standaard uit witte dakzeilen. Tevens beschikken wij voor deze tenten over transparante en zandkleurige dakzeilen.

Met de panelen van de zijwanden kunnen in de pagodes ook binnenwanden gecreëerd worden waardoor er diverse ruimtes gecreëerd kunnen worden.

Binnenhemels en gestoffeerde wandpanelen

Voor deze luxe pagodetenten hebben wij ook prachtig strakke witte binnenhemels. Tevens hebben wij voor deze tenten speciale wit gestoffeerde panelen ontwikkelt welke als strakke binnenstoffering functioneert, maar ook als beurswand kan worden gebruikt.

 

De vloer bestaat uit zwaarlastdelen (houten panelen met een stalen frame van 2,5x5mtr. en een gewicht van circa 500kg.) die door onze heftrucks geplaatst worden. Door het gewicht van deze vloerdelen is er geen verdere verankering noodzakelijk.

Vergelijkbare projecten

“Oktoberfest”

Wanneer de herfst zijn intrede doet met zijn kleurrijke bladerdek en frisse briesjes, brengt ‘t Hekeltje de warme, gezellige sfeer van het wereldberoemde Oktoberfest naar

Lees verder »

Luxe Pagodetent

In de betoverende wereld van buitenfeesten en evenementen vormen luxe pagodetenten de kroonjuwelen onder de tentconstructies. Bij ‘t Hekeltje Verhuur, uw specialist in evenementenaccommodaties, hebben

Lees verder »

Giant Experience

De Giant Experience op sportpark Sloten is een combi van een showroom, winkel en testcentrum waarbij het bekende fietsenmerk de rode draad vormt.

Lees verder »